Swarovski ékszer – melyik legyen?

Tudjuk, hogy hatalmas kínálatunkból roppant nehéz választani. Mindegyik gyönyörű és annak, aki egy szépséget keres, biztosan több darab is felkelti a figyelmét. Nagyon nehéz egyet választani és annak, aki teheti nem is érdemes csak egy Swarovski ékszert választania, hiszen a mindennapokban, elegáns eseményekre, partykra is viselhető darabokról van szó, de azért nagyon jól tud esni, mikor nem csak a ruhánkat, de az ékszereinket is az alkalomnak és aktuális hangulatunknak megfelelően tudjuk váltogatni.

Sokszor is nehéz feladat, hogy eldöntsük, gyűrűt, nyakláncot, karkötőt, karperecet, fülbevalót szeretnénk-e. Női sajátosság, bár már a férfiak körében is terjedőben van, hogy szeretjük meglepni magunkat valami széppel, valami újjal időről-időre.

Néha pontosan tudjuk, hogy mit szeretnénk, de nagyon sokszor csak úgy szeretnénk valamit, amitől ismét szépnek érezzük magunkat, amivel frissíthetünk az életünkön. a hajfestés is rendszerint ilyen céllal történik, de elmondható ez számos ékszervásárlásra is. De egyszerűsíthetünk a dolgon, ha néhány kérdést felteszünk magunknak.

  • Mely típusokat szoktuk viselni?
  • Miből van már nagyon sok darabunk?
  • Miből van alig?
  • Volt már olyan, hogy valamely ékszertípus hiányzott volna a szettünkhöz és nem rendelkeztünk vele?
  • Mit tervezünk felvenni a közeljövőben?
  • Milyen ruhatárfrissítést tervezünk?
  • Lesznek-e a közeljövőben fontos események, melyeken meg fogunk jelenni?
  • Van-e valami, amiről tudjuk, hogy egyéniségünket a legjobban kifejezi?
  • Van-e olyan ruhánk, amihez nincsenek kiegészítőink, de szeretnénk már viselni?
  • Van-e olyan ékszerünk, amit megvásároltunk, mert nagyon tetszett, de soha nem hordtuk?

Ha ezeket a kérdéseket megválaszoltuk a kör már eléggé leszűkül ahhoz, hogy könnyebb legyen választani. Például, ha nagyon sok dekoltált holmink van, a nyakláncok, nyakékek nagyon jól mutatnak rajtunk. Ha például minden nap másik fülbevalót szoktunk feltenni, akkor a fülbevalók is nagy esélyesek, hiszen amit szeretünk, abból sosincs túl sok darab, mert ez a fogalom egész egyszerűen nem létezik számunkra.

Ha a munkahelyünk megkívánja a visszafogottságot, de mi magunk kicsit vadabb stílust képviselünk, vagy a ragyogásból sosem elég számunkra, akkor egy gyűrűt választva áthidalhatjuk a problémát, hiszen olyan ékszerről van szó, amibe nem szoktak belekötni egy munkahelyen sem. A Swarovski ékszer egyébként is olyan, amit bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között lehet viselni. Egyéniséget fejez ki, ragyogó, de nem túlzott, mindig figyel arra a finomságra, amivel neutrális tud maradni mindaddig, míg valamivel együtt kifejtheti hangulatteremtő képességét.