A nyár slágerei

Már most elkezdhetünk készülni a nyárra, hiszen a szezonokra mindig előre érdemes felkészülni, hogy ne maradjunk le a feléről, mire beszerezzük a megfelelő darabokat. Való igaz, hogy az ékszer örök darab, de mindig kell valami újítás, mindig kell valami plusz, hogy nem legyen egyhangú a megjelenésünk.

A divat nem a legfontosabb dolog a világon, ám nagyon jólesőérzés, mikor az aktuális trendnek megfelelve, de saját stílusunkat képviselve jól nézünk ki. A divat egy hóbort, de nagyon jó hóbort. Szórakoztató dolog, ezért ha nem is kell túlzottan komolyan venni, de fontos, hogy ne húzzuk ki magunkat belőle.

A Swarovski ékszer is követi a divatot. Az örök darabjaink mellé éppen ezért érdemes beszerezni az aktuális trend új kollekciójából valamit, ami kiegészítőként naprakésszé varázsolja megjelenésünket. Az idei nyár nagyon sokat megenged, megmaradtak a csillogó fém színek a palettán, de nagyon megerősödött az átlátszó csillogás iránti igény.

Emellett nagyon hódítanak az erőteljes színek, ruhák és kiegészítők területén a neon színek. A Swarovski ékszer neon színt nem tud produkálni, de erőteljes színekben pompázó kristályokat igen, melyek nagyon jól rímelnek ezekre a neon színekre. Nézzük, mely színek az idei trend fő vonalai.

  • Sárga: a citromsárga, neon sárga nagyon kedveltek, akár még elegáns viselethez is, amennyiben a sárga holmi anyaga megfelel az elvárásoknak. Egy Swarovski ékszer esetében az anyag nem lehet kérdéses, teljes mértékben megfelel bármilyen eleganciát megkívánós eseményre. Sárgából is többféle van, vannak világosabb sárgák, mint a citromsárga, de vannak a testesebb, kicsit sötétebb sárgák is, mint például a napsárga.
  • Narancs: a naracssárga is roppant kedvelt szín, a melegebb hatású öltözékek kiváló kiegészítője lehet, a fiatalok kiemelten szeretik. A narancs az élet szeretetét közvetíti, így akin narancssárgát látunk, biztosak lehetünk abban, hogy egy életigenlő emberről van szó.
  • Pink: a pink most roppant népszerű, megint csak a neonszínek, az erőteljes, testet pinkek hódítanak, de mindezek mellé érdekes módon a világosabb, áttetszőbb ékszerek is kiemelő hatással bírnak. Így elmondható, hogy a világos, inkább fehérebben csillogó pink Swarovski ékszer éppen annyira az idei nyár trendjét közvetíti, mint a testet, sötétrózsaszín.
  • Zöld: a neonszínek között szinte elsőként említendő a zöld. A zöldnek is több árnyalata kedvelt az idei nyáron, az ékszerek között is a vidám zöldek, legyen szó akár az áttetszőbb, akár a tömörebb árnyalatokról, nagyon népszerűek és jól passzolnak a divatos ruhákhoz.

A neon színek a cipőknél is megjelentek, rengeteg rikító, vidám lábbelit lehet kapni az üzletek kínálatában, ahogy a kristálypláza is rengeteg, az idei nyár trendjét kiegészíteni hivatott ékszert kínál. Ezekkel a holmikkal a nyár teljes, megjelenésünk vidámságot sugároz, mintha az egész nyár egy nagy nyaralás lenne.